Virksomhedskontakt

Som navnet siger, så har du her mulighed for at oprette virksomhedskontakter. Du har 2 muligheder herunder:

1. Du kan oprette nye kontakter eller
  2. du kan søge på allerede oprettede virksomhedskontakter - dette gælder både en søgning på virksomhedsnavn samt en filtrering på, hvilken institution som har stået for oprettelsen

Ønsker du at oprette en virksomhedskontakt, så vil du blive møde med billedet nedenfor.

Her gælder det blot om at indtaste de korrekte oplysninger og herefter trykke gem i bunden.

Hvis du derimod blot ønsker at fremsøge tidligere oprettede virksomhedskontakter, så er det heldigvis meget simpelt. På billedet nedenfor er der f.eks. blevet søgt på virksomhedsnavnet TDC, hvilket har skabt 4 resultater.

Ved at trykke på den enkelte virksomhedskontakt (her skal du blot trykke på virksomhedsnavnet) har du mulighed for at redigere eller tilføje en kommentar til en oprettet virksomhedskontakt.