Dokumentering

Dokumentering er her, hvor I - som konsulenter - skal dokumentere jeres aktiviteter. Billedet nedenfor viser blot den beskrivende del af dokumenteringen samt diverse statistikker. Dette kan i med fordel se på selve STARS-portalen.

I har som konsulent ligeledes mulighed for at følge med i dokumenteringen overordnet og på de enkelte perioder.

1. Viser hvordan du fremkalder en dokumenteringsliste for Erhvervsakademi Sydvests tredje periode. I filter vælges den pågældende partner samt hvilken periode og herefter skal du trykke på dokumenteringsliste til højre.
  2. Giver dig et grafisk overblik over den nuværende status - i dette tilfælde gælder det alle perioder.

I punkt ovenover havde vi valgt at se en specifik dokumenteringsliste. Denne har vi illustreret i billedet nedenfor. Her har du nemlig mulighed for at kigge nærmere på den enkelte periode og gå i dybden med hvad og hvornår de enkelte aktiviteter er skabt.