Administrering af Jobs

Som et af de mange administrationsværktøjer har du her mulighed for søge, administrere interne og eksterne annoncer oprettet gennem STARS og de tilknyttede portaler.

(Den nummereret liste passer til tallene angivet på billedet derunder)

1. For at administrere jobs skal du vælge menupunktet "Jobs" i venstre side.
  2. Under feltet fritekst har du mulighed for, at fremsøge annoncer på diverse søgeord. Dette kunne f.eks. være virksomhedsnavn, kategori m.m.
  3. Ønsker du er en mere specifik søgning, så kan du i dette felt afgrænse din søgning. Dette kan gøres både på annoncens status (her kan du vælge aktive, inaktive, mine og alle), jobtype, kategori, geografi. Til sidst kan du vælge at sætte hak i boksen "Ekstern", dette medføre at din søgning også indeholder annoncer fra eksterne kilder.
  4. Angiver resultatet af den søgning du har foretaget - om den har været via fritekst eller afgrænset.
  5. Her listes jobs som er fundet via din søgning, og som du har mulighed for administrere. Det grønne ikon angiver at annonce er aktiv og synlig for brugerne. Er ikonet derimod rødt, så er annoncen inaktiv.

Ønsker du at se eller redigere en annonce via søgningen, så skal du blot klikke på firmanavnet eller annoncetitlen. Herefter vil du blive ledt ind til annoncen, hvor du har mulighed for følgende:

• Du kan vælge at se annoncen på portalen.
  • Du kan ændre annoncens aktivitetsstatus - dvs. aktiv eller inaktiv. '
  • Du kan klone annoncen som et nyt udkast - er et godt redskab, hvis du er i gang med oprette lignende annoncer fra samme virksomhed.
  • Du kan slette oprettede annoncer - vi fraråder dog dette, da de forsvinder fra databasen. Det er derfor bedst blot at gøre annoncen inaktiv.
  • Har du foretaget ændringer i annoncen, så skal du huske at trykke "Gem ændringer"´i bunden af annoncen.