Administrering af Studerende

Denne feature giver dig mulighed for administrere stort set alt på en students profil - dog med undtagelse af deres CV og nogle private indstillinger.

For den bedste guide skal følgende tekst kobles sammen med billedet nedenfor.

1. Du finder muligheden for at administrere de studerende i menuen til venstre.
  2. Som det første for du mulighed for at fremsøge studerende. Dette gælder både for konsulenter på STARS samt de tilhørende jobportaler. Så ligegyldigt om du er en konsulent tilknyttet STARS eller f.eks. Erhvervsakademi Lillebælt, så har du samme muligheder.
    Du kan søge på uddannelse (kategori), geografi (hvor i landet ønsker den studerende en stilling), jobtype, alder, hvorvidt de er aktivt søgende, hvornår de afslutter deres uddannelse, køn (denne funktion er forbeholdt konsulenter, og den præsenteres derfor aldrig for f.eks. en arbejdsgiver), hvilken institution, kompetencer og til sidst kan der søges på den studerende navn.
  3. Resultatet af din fremsøgning fremgang længere nede. Du kan interagere med den studerende på 3 forskellige måder. Du kan redigere deres profil (vil blive gennemgået på næste billede), du kan se deres profil og til sidst kan du sende beskeder til den studerende, hvilket vil blive gennemgået længere nede.

For at redigere en students profil, skal du trykke på tandhjulsikonet, som vist ovenover. Du har, som før nævnt, flere forskellige informationer, som du kan redigere på den studerende. Derudover kan du sende den studerende et nyt kodeord. Husk at trykke gem i bunden, så snart du har foretaget ændringer.

Som nævnt før har du mulighed for at sende beskeder til én eller flere studerende - det er op til dig. Når du foretager en søgning, vil resultatet af din søgning fremgå som det første. For at sende en besked til en studerende, skal du åbne beskedcentret - du skal dog huske at tjekke de studerende af, som du ønsker at afsende en besked til før. Du kan enten vælge enkelte ved at gennemgå listen, eller så kan du vælge alle ved at trykke på tjekboksen "valg".

Når du har valgt de studerende, som du ønsker at sende en besked, så har du følgende muligheder:

1. Du vælge om denne besked skal sendes til de valgte brugere eller
  2. Du kan vælge at sende CV af de valgte brugere til en E-mailadresse (dette kunne f.eks. være en arbejdsgiver)
  3. Har du valgt option 1, så skal du i dette felt skrive beskeden til de studerende.
  4. Her kan du uploade filer - dette kunne være en stillingsannonce i pdf-format
  5. Husk at trykke send besked. Systemet informerer dig så snart beskeden er sendt.