Opret Jobagent

Hvis du opretter en jobagent som konsulent, så vil du, hver mandag, få tilsendt alle de annoncer som passer til din jobagent fra ugen før. Dette er et godt redskab til holde styr på de mange muligheder for de studerende.

At oprette en jobagent er simpelt, du skal blot angive, hvor i landet du ønsker annoncer tilsendt fra, hvilke stillingstyper (kategorier) du er interesseret i, og til sidst skal du blot angive, den mailadresse som jobagenten skal sendes til. Husk af trykke gem.

Din jobagent vil herefter fremgå under "Nuværende jobagenter". Du har ikke mulighed for at redigere en nuværende jobagent, men du kan slette eksisterende, hvis det skulle være nødvendigt.