Roadmap

Vores Roadmap giver dig mulighed for at følge med i udviklingen af STARS og de tilhørende portaler samt registrerede fejl/bugs på portalerne.

1. Seneste bugs angiver de fejl, som vi allerede har registreret, og som vi er igang med afhjælpe.
    F.eks. er der én senest bug, som rapporterer følgende fejl: "CV er ikke søgbar før geografien er valgt i job agenten".
  2. Viser kommende builds. Dette kan give dig et overblik og de næst kommende udviklingstiltag. Her angives både versionsnummer, status, fremskridt samt titel.

Ønsker du at holde dig opdateret ift. STARS og de tilhørende portaler, så er det en god idé at holde dig opdateret her. :)