Når du som konsulent skal logge ind på enten Studiejobtilalle.dk eller én af de tilknyttede jobportaler, er login metoden altid den samme. Hvor du skal logge ind afhænger af din tilknytning til STARS.
Er du konsulent på én af de tilknyttede jobportaler, skal du logge ind direkte gennem din egen jobportal - dette kunne f.eks. jobportal.eal.dk. Er du ikke direkte tilknyttet én af jobportalerne, så skal du logge ind via studiejobtilalle.dk.

For at logge ind skal du trykke på linket "Log ind som konsulent" nede i højre hjørne - bedre vist på billedet nedenfor:

Du skal blot indtaste din E-mailadresse samt kodeord.