Indyk job

Denne guide vil forklare dig, hvordan du indrykker jobs på STARS, hvor samme fremgangsmetode bruges på de tilknyttede jobportaler.

Først om fremmest skal du vælge Indryk Job i menuen til venstre. Herefter vil teksten og billedet nedenfor forklare dig fremgangsmetoden.

1. Her skrives virksomhedens navn.
  2. Her har du mulighed for at uploade virksomhedens logo - husk dog at dette blot gælder png. og jpg. formater.
  3. Kommune angiver, hvor i landet virksomheden ønsker at målrette sin annonce. Hvor vi anbefaler en nogenlunde præcis angivelse, så afhænger det meget af virksomhedens rækkevide.
  4. Her angives annoncens titel. Det er en fordel at denne er kort og præcis, da dette er det første de studerende ser. De skal jo allerede tænke at dette er en spændende mulighed, så snart de læser overskriften.
  5. Her vælges ansøgningsmetoden. Der er 3 muligheder, via et helt almindeligt link, via E-mail og til sidst kan muligheden for en skriftlig ansøgning angives. Husk at vælge den korrekte format samt at indsætte det korrekte link.
  6. Her vælges jobtypen. Altså er det et studiejob, praktik osv.
  7. Her angives arbejdspladsens beliggenhed
  8. Her skriver du annonceteksten. Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i tekstens opsætning, hvis du kopierer teksten direkte fra f.eks. et worddokument eller lignende. Vores anbefaling er at du skrive stillingsopslaget direkte i boksen. Har du stillingsopslaget fint opsat i et worddokument eller pdf, så kan du med fordel skrive en kort teasertekst i tekstfeltet og herefter uploade stillingsopslaget som bilag.

9. Her har du mulighed for at uploade et bilag til annoncen.

10. Her har du mulighed for at angive annoncens ansøgningsfrist. Du kan vælge mellem følgende: En bestemt dato, løbende, hurtigst muligt eller ikke oplyst. Vælger du en bestemt dato, så udløber annoncen først på dette tidspunkt. Vælger du dog en af de 3 andre, så vil annoncens løbetid være 30. dage. Herefter skal annoncen genaktiveres, hvilket foretages i administrationen af jobs.

11. Her vælger du annoncen ansættelsesdato. Du har samme muligheder som ved ansøgningsfristen, dog har ansættelsesdatoen ingen indflydelse på annoncens udløb.

12. Herunder vælges de konkrete kategorier. Søger du f.eks. en markedsføringsøkonom, så skal du vælge den overordnede kategori "salg og kommunikation" og herefter finde "markedsføringsøkonom". Du kan også vælge en hel overordnet kategori, hvis stillingen ikke skulle være begrænset til en uddannelse. Du kan vælge så mange kategorier, du ønsker.

13. Her skal du vælge den institution, du ønsker at eksponere annoncen på. Du kan vælge alle, hvis du ønsker.

Punkt 14, 15 og 16 vedrører kontaktpersonen på annoncen. Det vil f.eks. være en fordel at angive en kontaktperson, hvis du som konsulent indrykker annoncen på vegne af en arbejdsgiver. Ved at angive en E-mailadresse i punkt 16, så vil et link + et redigeringslink blive sendt til kontaktpersonen. Denne information er ikke synligt for andre en dig, og den bliver udelukkende brugt til at fremsende annoncen til kontaktpersonen. Du kan jo evt. prøve at angive dig selv som kontaktperson og dermed se, hvordan det fungerer.

17. Er din annonce færdig, så tryk her. Annoncen vil herefter være aktiv og synlig for de studerende.

18. Dette punkt bruges, hvis du ønsker at gemme den foreløbige indtastet information på annoncen og først har mulighed for at aktivere den på et senere tidspunkt - alle kan jo blive afbrudt engang imellem.