Konsulentadgang

Under Konsulentadgangen har du mulighed for at oprette konsulenter samt tildele roller.

1. Rollerne er opdelt i superadministrator som har adgang til alt, hvad systemet tilbyder. Konsulent som er begrænset i et mindre omfang og til sidst mini-konsulent. Oplysninger omkring disse begrænsninger fremgår af billedet nedenfor samt på selve konsulentdelen.
  2. For at oprette en ny konsulent, givet at du har den rette rolleadgang, skal du blot indtaste en E-mailadresse samt rolleinformation. E-mailadressen er den nyligt oprettet konsulents brugerlogin og på samme tid sendes der et password til den pågældende E-mailadresse, som skal bruges under login. Opleves der problemer med dette password, kontakt da supporten.
  3. Her kan du se de nuværende konsulente. Her kan deres oplysninger ændres, og du kan slette konsulenten helt - igen kommer dette dog an på din rolle.