Student adgang

Student adgangen giver dig mulighed for at oprette nye unilogins m.m. samt fremsøge tidligere oprettede.

1. Her kan du tilføje en ny kode - dette er koden som de studerende skal bekræfte deres bruger med. Er en kode allerede i brug, så kan den ikke genbruges.
  2. Her kan du søge på tidligere oprettede koder - du kan på samme tid se, hvorvidt koden er i brug eller ej. Til sidst har du muligheden for at slette koder.