Sådan finder CV’er

Igennem erhvervsakademierne har du mulighed for at fremsøge studerendes CV’er direkte på dit lokale erhvervsakademi. Dette giver dig mulighed for, i ro og mag og på alle tidspunkter af døgnet, at søge efter relevante CV’er.

1. Find det erhvervsakademi hvorpå du ønsker at finde elever ved at vælge fra listen på Careerportal.dk.

2. Når du har klikket dig ind på det ønskede erhvervsakademi, skal du vælge “Søg i CV’er”.

3. Herefter kan du foretage en søgning efter hvad der er relevant for dig. Du kan søge på geografi og du kan søge på speciale. Når du har valgt dine præferencer, klikker du på søg.

4. Herefter vil du blive præsenteret for relevante CV’er.

5. Du kan nu klikke på studenternes navne hvorefter du kan se deres CV. Du kan bl.a. læse deres praktikinfo, tidligere job og uddannelse samt diverse dokumenter og portfolio.

6. Synes du den studerende har en interessant profil, kan du klikke på knappen “Send Besked”, hvorefter du kan sende en besked direkte til den studerende.