Sådan kommer du godt igang – Arbejdsgiver

Det er nemt, effektivt og ikke mindst gratis at bruge CareerPortal.dk. CareerPortal.dk er et system der anvendes af en række erhvervsakademier. Systemet er udviklet med henblik på at gøre formidlingen af praktikpladser nemmere for arbejdsgivere, studerende og praktikkonsulenter.

Som arbejdsgiver kan du bruge CareerPortal.dk til:

• Finde kontaktinformationer på Praktikkontoret
  • Søge efter studerendes CV’er på baggrund af geografi og specialer.
  • Indrykke gratis annoncer på akademiet

Du kommer igang ved at vælge din skole på CareerPortal.dk eller ved at læse flere guides ved at klikke på “Arbejdsgiver” i menuen til højre.