Sådan indrykker du en gratis jobannonce

Via CareerPortal.dk, har du som virksomhed mulighed for at indrykke gratis stillingsannoncer på dit lokale erhvervsakademi.

Sådan gør du:

1. Find det erhvervsakademi hvorpå du ønsker at indrykke jobannoncen ved at vælge fra listen på CareerPortal.dk.

2. Når du har klikket dig ind på erhvervsakademiet, skal du vælge “Indryk gratis jobopslag”.

3. Her har du mulighed for at indrykke din jobannonce og tilpasse den.

4. Du vil modtage en mail med bekræftelsen på din indrykning.

5. Din annonce vil være synlig for de studerende.