Opret profil - Erhvervsakademi Dania

For at oprette en profil til Erhvervsakademi Dania's jobportal, skal du starte med at gå ind på praktikportal.eadania.dk og klikke på 'OPRET PROFIL' under 'For studerende'.

Herefter har du to muligheder for hvordan du vil oprette din profil. Du kan enten manuelt udfylde din e-mail, navn, postnummer og angive et kodeord, eller du kan logge ind via Facebook.

Hvis du vælger at oprette en profil via Facebook, skal du være opmærksom på, at det er den mail, som din Facebook er oprettet med, der vil modtage underretninger om nye stillinger, der matcher din jobagent.

Uanset hvordan du opretter dig, skal du acceptere Erhvervsakademi Dania's Betingelser.

Når du har oprettet din profil, vil du som det første blive stillet spørgsmålet "HVEM ER DU?". Her skal du indtaste dit unikke ID, der er det brugernavn du bruger til at logge ind på Erhvervsakademi Danias intranet. Det fremgår ofte af din skolemail og består af nogle bogstaver fra dit navn samt nogle tal.

Hvis du oplever at dit unikke ID ikke vil godtages, kan du enten kontakte Erhvervsakademi Dania eller skrive til vores support på support@work.dk.

Du vil nu blive bedt om angive, om du er aktivt søgende, hvilken uddannelse du går på, samt hvilke jobtyper du er interesseret i.

Når du har udfyldt disse informationer, gemmer du dine valg.

Husk på, at du altid kan ændre disse oplysninger under 'Uddannelsesindstillinger'.

Nu er det blevet tid til at oprette din jobagent. Her skal du angive hvor i landet du søger studiejob eller praktikplads, samt inden for hvilke kategorier. Herefter gemmer du dine valg, og din jobagent er hermed aktiveret.

For at se, om der er ledige studiejobs eller praktikpladser, der matcher dine valg, kan du klikke på 'Jobagent' under 'MIN PROFIL' og se de matchende stillinger.

Der bliver hele tiden indrykket nye jobs, og skulle der være nogen der matcher din profil, vil du modtage en mail fra din jobagent med en liste over de nyindrykkede matchende stillinger.

Din profil er nu oprettet, og du kan begynde at søge efter studiejobs og praktikpladser. Du kan manuelt søge efter jobs, ved at klikke på 'Find job' øverst i højre hjørne.

Her kan du søge efter ledige stillinger

Bemærk: Du vil blive opfordret til at udfylde så mange informationer til dit CV som muligt. Jo mere udfyldt dit CV er, desto større chance er der for at du bliver fundet af virksomheder og at din profil bliver set.